LSD - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van Anne-Margreet Sas - WaarBenJij.nu LSD - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van Anne-Margreet Sas - WaarBenJij.nu

LSD

Door: Anne-Margreet

Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet

22 Juni 2008 | Nederland, 's-Hertogenbosch

Lieve allemaal,

Dat was het dan. Mijn laatste les was nou niet een modelles voor alle lessen die ik op beekvliet heb gehad. Na 5 minuten mochten we alweer het lokaal verlaten. Dat was het dan, de laaste les op Gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel. Ik had geen hoge verwachtingen van deze dag. Als 6de klasser mag je je verkleden, al je medescholieren nat spuiten met water en natuurlijk de vijver in. Ik daarentegen was niet raar verkleed, spoot ook geen leerlingen nat, sterker nog ik denk dat de meeste niet eens wisten dat dit mijn laatste schooldag was.

De hele donderdagmiddag had ik in de keuken gestaan om mijn vrienden op school te trakteren op een zelfgebakken cakeje die ik dan met glazuur en gekke versiersels versierd had. Gewoon om ze te bedanken voor die gekke tijd. Bleken ze nou ook iets voor mij te hebben..

Een aantal weken geleden moesten wij op de foto voor Edukans, dit is een organisatie die geld inzamelt om leerlingen in derdewereldlanden onderwijs te kunnen bieden. Met de hele 4de klas op de foto, speciaal voor hen. Waar die foto precies heen ging was voor iedereen een raadsel. Leuk om er dan achter te komen dat die foto niet voor Edukans was, maar voor jou. Ik kreeg tijdens mijn laatste les met al mijn klasgenootjes een kussensloop met die foto erop. Allemaal hadden ze er een lief berichtje bij geschreven. Ik denk dat het goed is om op je blog niet alleen de blije kant van het verhaal te laten zien, maar ook de emotionele. Ik vond het erg lief dat ze dit speciaal voor mij hadden gedaan.
Het kussensloop ligt al klaar om in mijn koffer te gaan! Hij zal een mooi plaatsje krijgen.

Ook de docenten hebben wij bedankt met een lekker stukje taart. Hier waren ze Bart en mij erg dankbaar voor. En we kregen natuurlijk veel succeswensen mee.

Ik heb nog een aantal proefwerken te gaan, mijn laatste proefwerken hier.

En ookal is het moeilijk om hier afscheid te nemen, ik kan niet wachten om te vertrekken naar Hong Kong. Ik heb er ZOOOOOOOOOOO veel zin in!!

Liefs,
Anne-Margreet

• 23 Juni 2008 - 14:35

Nienke:

Leuk stukje hoor :) Alleen dacht ik eerst dat het over drugs ging, aangezien LSD, woeps! Tot de 30e, wordt leuk XXX

• 25 Juni 2008 - 07:33

Lieneke:

hoi margreet,
    ik ben lieneke en zit nu in 4 havo, volgendjaar doe ik examen.
    hierna wil ik ook graag naar UWC, het lijkt me echt een geweldige ervaring.
    heb jij misschien tips voor mij, waar ik op moet letten enzo.

groetjes lieneke
    (lieneke_volleybal@msn.com)