Genieten
Door: Anne-Margreet
Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet
12 Juli 2008 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Het begint al bijna een vaste prik te worden. Iedere week een blogje schrijven! Ik probeer natuurlijk ook vol te gaan houden in Hong Kong, maar ik kan niks beloven!
De school hier in Nederland is voorbij en ik kan alleen nog maar denken aan Hong Kong. Eindelijk ook mijn plannetjes klaar voor mijn afscheidsfeestje! 30 augustus!
Ook weer deze week een 'date' gehad met de UWC'ers. Dit keer waren van de partij: Nienke en Christof (Italie), Heske (India), Bart (USA) en ik natuurlijk! Door het mindere weer viel ons plan om een tochtje te maken over de Binnendieze in duigen! We hebben veel Risk gespeeld (natuurlijk met veel rivaliteit om je eigen land van je college te verdedigen!). Gelukkig won ik het allerlaatste potje dat we speelden! Nienke en ik bleven samen bij Bart slapen! We hebben tot 1 uur Risk gespeeld en daarna zijn we een film gaan kijken ( 4 vriendinnen en 1 spijkerbroek, ja niet zo leuk voor Bart, haha).
Daarnaast heb ik deze week mijn Information Form afgemaakt. Dat is een formulier dat te vergelijken is met het Application form. Dit is een formulier waarop je dus gegevens van je zelf neer moet zetten, maar ook een aantal vragen moet beantwoorden. Wie is jouw grote voorbeeld, hoe zie je jezelf over 10 jaar, dat soort dingen! Ook moest ik met dit Information Form 12 pasfoto's mee sturen met een speciale maat. Dus ik vandaag naar de stad om mezelf op de foto te laten zetten. Dat was nog iets moeilijker dan ik gedacht had. Maar uiteindelijk toch gelukt! Al mijn formulieren zijn eindelijk klaar en kunnen opgestuurd worden!
Morgen vertrek ik voor 2,5 week naar Spanje! Heerlijk genieten voordat ik vertrek! Ik zal vanuit daar ook mijn blog niet kunnen opdaten, helaas! Mijn volgende berichtje volgt dus zodra ik terug ben!
Heel veel liefs, nu nog uit Nederland!
Anne-Margreet
PS: Het is eigenlijk niet meer in woorden uit te drukken hoeveel zin ik er in heb!
12 Juli 2008 - 17:44
Nienke:
Haha, toch nog even een blogje schrijven! En heel chill vermelden dat je risk gewonnen had dat laatste potje :P
Nee maar het was echt gezellig, fijne vakantie en tot snel!
XXX -
14 Juli 2008 - 13:59
Merel:
Lieve Ann!
Fijn dat je er zoveel zin in hebt! Ik weet niet of je het gezien hebt van de team indeling? Het is nu al wel weer een beetje over gewaaid maar we zullen zien als het nieuwe seizoen begint. Ik hoop je nog even te zien voordat je naar HK gaat!
geniet van je laatste weekjes in NL en van je vakantie in Spanje!
Liefs Merel
ps. Anne van Lint is vandaag ook terug gekomen uit NZ, wist niet of je dat wist.. -
14 Juli 2008 - 18:56
Nienke:
Weet je wat trouwens best grappig is; nu zeggen we nog naam + land van de school, terwijl op UWC zelf wij allemaal naam+Nederland zijn!