Nog 22 nachtjes slapen.. - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van Anne-Margreet Sas - WaarBenJij.nu Nog 22 nachtjes slapen.. - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van Anne-Margreet Sas - WaarBenJij.nu

Nog 22 nachtjes slapen..

Door: Anne-Margreet

Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet

14 Augustus 2008 | Nederland, 's-Hertogenbosch

Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. Ik ging met mama naar het postkantoor om daar mijn aanmeldingsformulieren op de bus te doen. En nu, 7 maanden later, hoef ik nog maar 3 weken te wachten totdat ik ga!

Vorige week heb ik mijn visum binnen gehad. Het leuke was dat de post geadresseerd was aan: Anne-Mangnect en dat mijn woonplaats: s Hertogentooch was. Het maakt helemaal niets uit, het gaat erom dat ik een visum heb! Dus ik ben sowieso voor een jaar welkom in HK!

Daarnaast is mijn afscheidsfeestje bijna zo goed als rond, moet alleen nog maar wat uitnodigingen uitdelen.

Het is aftellen en genieten, niet meer kunnen wachten. Aankomende week vertrekken de eerste UWC'ers al naar hun college, helaas moet ik iets langer wachten.

Dat was dan weer een kleine update voordat ik ga!

Veel liefs,
Anne-Margreet

• 19 Augustus 2008 - 20:38

Brigitte En Stephan :

Hoi Anne-Margreet,

Vandaag hebben we (onze) Bart uitgezwaaid op Schiphol,nadat we hem overladen hadden met kusjes, knuffels en tranen. Stephan zijn broer Patrick en zijn vriend Leslie, die allebei bij de KLM werken hadden ervoor gezorgd dat Bart en Noor geupgraded werden naar de bussinesclass! Voor hun is het avontuur dus echt begonnen nu! Voor jou komt het afscheidsfeest en het echte afscheid ook snel dichterbij. We komen je 30 augustus nog even persoonlijk gedag zeggen.

Liefs Brigitte, Stephan, Anne en Max Lutters

• 21 Augustus 2008 - 16:31

Suzan:

Heey Anne!
    echt super veel succes in HK straks! ik ga deze site in de gate houden om je avonturen te lezen!
    Xxx Suzan (van Merline)

Anne-Margreet

Ik heb een beurs gekregen van United World Collges, om mijn laatste twee jaar van mijn VWO af te maken in Hong Kong! Tijdens deze twee jaar, zal ik rond reizen in de wereld, en JOU daarvan op de hoogte houden, iedere week!

Actief sinds 03 Mei 2008