2009
Door: Anne-Margreet
Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet
04 Januari 2009 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Altijd aan het einde van het jaar worden de lijstjes weer opgemaakt. De meest schokkende momenten van 2008, de beste liedjes uit 2008. Aan het einde jaar is de tijd dat je weer even terug kijkt wat je eigenlijk gedaan hebt.
Als ik mijzelf even terugplaats naar een jaar geleden, was ik bezig met mijn aanmelding voor UWC. En iedere keer kwam ik dan weer een stapje verder, de Landelijke selectiedag, waar ik nog steeds contacten aan heb over gehouden en dan het interview aan het einde. Dat ene telefoontje, wat ik echt nooit zal vergeten. Ik had een jaar geleden er nooit van durven dromen dat ik over een weekje weer vertrek, terug, naar mijn Thuis in Hong Kong.
Het begin van een nieuwjaar staat ook weer voor voornemens. Het voornemen voor dit jaar is dan ook om jullie UP-TO-DATE te houden met mijn belevenissen iedere week.
Wie weet waar we dit jaar weer terechtkomen.
Durf te dromen, soms heeft Marco Borsato geen gelijk!
Cheers en (late) beste wensen voor 2009!
Anne-Margreet
04 Januari 2009 - 10:31
Jan-Jaap:
Je gaat het helemaal maken zussie! -
04 Januari 2009 - 11:01
Hettie & Frank:
we blijven je volgen -
04 Januari 2009 - 11:07
Iris:
Ik blij je natuurlijk ook volgen maar eerst zie ik je zooo :D!
Xx -
04 Januari 2009 - 11:22
Mirjam (moeder Nienk:
Ha Anne-Margreet, ook in 2009 veel UWC-plezier en ervaringen! Kijk uit naar je nieuwe berichten.
Groet, Mirjam -
04 Januari 2009 - 13:10
Brigitte En Stephan :
Hoi AM,
Geniet nog even van je thuis in Den Bosch.
Wij hebben net Bart op het vliegtuig gezet (snik).
Leuk dat jullie elkaar nog even hebben gesproken gisteren.
Heb een goede reis aanstaande vrijdag en een fijne tijd in Hong Kong.
04 Januari 2009 - 17:48
Frank + Hanneke:
Ha die Anne-Margreet,
Van harte een heeeeeel mooi, succesvol, gezellig, gezond 2009! Geniet nog effetjes van je Nederlandse Thuis. Enne... we blijven benieuwd naar je verhalen uit Hong Kong.
Liefs! -
05 Januari 2009 - 14:22
Sarah:
Wens je een geweldig fijn, leerzaam en ervaringsrijk jaar toe. Vind het heel leuk om je berichten te lezen. Wij hebben nu bezoek van Hemayat uit Bangladesh en ik geniet enorm om hem en Christof hier te hebben.
Goede reis terug,
Sarah -
08 Januari 2009 - 19:56
Hettie & Frank:
een hele goede reis terug naar je tweede thuis!!! -
08 Januari 2009 - 22:16
Rob,Ineke,L,G:
Lieve Anne-Margreet,
Een hele goede reis weer naar HK. Geniet er weer van en veel succes.
Liefs uit Zoetermeer