Break!
Door: Anne-Margreet
Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet
30 December 2008 | Oostenrijk, Leutasch
Later dan normaal, helaas, maar hopelijk zal dit mijn wekelijkse blog niet beïnvloeden!
Ik ben thuis.
Het voelde erg raar om thuis te komen, maar na een aantal dagen is eigenlijk alles weer zoals het altijd hoorde te zijn.
Gewoon weer op de fiets naar de stad, lekker een jas aan met een sjaal, uitgaan in den bosch, lekker in bad gaan, een kerstboom in het huis en uitslapen.
Maandag zag ik mijn coyears dan weer, mijn coyears zijn dus de leerlingen die samen met mij geselecteerd zijn om Nederland te vertegenwoordigen op de UWC’s. Leuk om alle verhalen te horen, en te horen hoe eigenlijk heel veel dingen het zelfde zijn. Het maakt niet uit waar je zit, Bosnie, Costa Rica of Hong Kong, ze spelen dezelfde spelletjes en hebben toch best veel dezelfde gewoonten.
Na een weekje thuis, waar ik ook mijn familie weer gezien heb en lekker op vakantie naar Oostenrijk. Hier verblijf ik nu nog steeds. Hier kom ik al eigenlijk mijn hele leven, dus misschien kun je dit ook wel een soort van thuis noemen. Lekker skiën en heel veel slapen. Maar misschien wel het meest belangrijke, tijd met mijn familie doorbrengen.
Thuis zijn is heel erg fijn, maar ik kijk er ook wel weer uit om terug te gaan naar Hong Kong. Het zijn 2 plaatsen waar je graag wilt zijn, als je in Hong Kong zit kijk je er naar uit om naar huis te gaan, nu ik thuis ben kijk ik er naar uit terug te gaan naar Hong Kong.
Gelukkig nieuwjaar en mag 2009 een geweldig jaar worden!
Veel liefs,
Anne-Margreet
30 December 2008 - 16:52
Mirna:
Lieve Anne-Margreet
Heel erg veel plezier nog in Oostenrijk, geniet ervan!
Een fijne jaarwisseling voor jou, Jan-Jaap en je ouders.
Groetjes Mirna -
30 December 2008 - 19:54
Gabrielle:
Hee lieve nicht!
Bevalt Oostenrijk een beetje? Zal vast wel koud zijn ineens na dat warme HK hihi
Heel veel plezier nog, en gelukkig nieuwjaar alvast <3
xxx -
30 December 2008 - 20:10
Hettie & Frank:
Een gelukkig en gezond 2009 aan allen!!!
30 December 2008 - 21:16
Iris:
Nog veel plezier in Oostenrijk! Zie je snel, we nemen nog contact op :D!
Xx Liefs -
31 December 2008 - 10:19
Oma:
we wensen jullie een genoeglijk uiteinde toe en een goed begin met een goede reis terug.Anne-margreet geniet maar volop van de sneeuw,want je hebt misschien andere plannen voor 2009.Veel liefs en groeten van Opa en Oma.