'Welcome class of '11' - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Anne-Margreet Sas - WaarBenJij.nu 'Welcome class of '11' - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Anne-Margreet Sas - WaarBenJij.nu

'Welcome class of '11'

Door: Anne-Margreet

Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet

07 September 2009 | Hong Kong, Hong Kong

Lieve allemaal,

De afgelopen week is een zeer hectische en soms wat teleurstellende week geweest. Vorige week zondagavond tijdens de basketbal training heb ik mijn enkel verzwikt. Ach zou je zeggen, no big deal. Helaas is het van een verzwikte enkel, naar enkelbanden gescheurd tot misschien wel een breuk gegaan. Echt heel erg balen, vooral omdat de eerste jaars sinds donderdag aankomen. Desondanks goed nieuws! Al was mijn voet zo dik als een ei een week geleden, de kleuren beginnen echt weg te trekken, en het doet nauwelijks pijn meer. Als iemand nog adviezen heeft, laat maar horen.

Ondanks dat ik dus in de ‘lappenmand’ zit, betekent niet dat ik bij de pakken neer zit. De spaanse lessen zijn verhuisd naar de dayroom van mijn huis, en ook zijn mijn vrienden (en eerstejaars!!) fantastisch in het rondduwen van mij.

De eerste jaars komen aan sinds donderdag, maar de grootste groep arriveerde op zaterdag, ook Bas en Marlies de Nederlandse eerstejaars! Hen heb ik mee genomen naar Sunshine (de dichtbijzijnde shoppingmall), en gisteren zijn we naar Ikea geweest. Ook was gisteravond de welcoming show, iets dat me weer kippenvel gaf. De introductie was erg mooi. Vooral het gedeelte: ‘Welcome class of Li Po Chu United World College of 2011.’ Na de welcoming show was er ook nog een feestje, wat heel erg warm was!
Zo veel nieuwe gezichten, zo veel plezier, en zo veel enthousiasme. Het is echt heel erg fantastisch!

Deze week zal een hele drukke zijn met zeer veel activiteiten voor de eerste jaars, verzorgd door de tweede jaars!

Heel veel liefs,
Anne-Margreet

• 07 September 2009 - 04:53

Brigitte En Stephan :

Goeiemorgen AM

Beterschap gewenst met het 'pootje'. Maak d'r weer wat moois van deze week!
    Groet Brigitte en Stephan

• 07 September 2009 - 05:58

Nanda:

Hoi Anne Margreet,

Gezellig dat je weer zo trouw een bericht stuurt. We blijven je volgen en wensen je heel veel plezier in dit tweede jaar. En natuurlijk beterschap met je enkel, al die trappen zijn dan lastig.

• 07 September 2009 - 11:42

Helmy Koster:

Nog gefeliciteerd met je moeder. Wel een gek idee dat jij nu zo ver weg bent en niet aanwezig kon zijn bij haar feestje. Heel veel sterkte met je enkel en vooral rust nemen anders heb je in de nabije toekomst regelmatig last van je enkel en komen de blessures sneller dan jezelf verwacht. Geniet van je nieuwe schoolweken ondanks de blessure.! IK heb nog een artikel aan je moeder gegeven , dat gaat over Marlies en haar vertrek naar HK.Stond in de plaatselijke krant van Waalre!
    Ik zal je moeder vragen om het te scannen en dan kun je het ook lezen. BYE weer!

• 07 September 2009 - 12:50

Sarah Van Christof:

Ha Margreet,

Even op de rem gezet en toch door anderen is beweging mogelijk. Mooi dat jullie dat voor elkaar kunnen doen.
    Wens je een hele goede week toe en pijn is een goede indicatie, vraagt rust.
    Groet,

Sarah

• 07 September 2009 - 14:03

Elisabeth:

heea anne-magreet!
    ik ben elisabeth, 14 jaar, en ik hoop dat ik ooit ook naar een uwc mag gaan!!
    geniet hier in holland heel erg van alle uwc weblogs!! thanx!

• 07 September 2009 - 17:05

Frank En Hanneke:

Ha die Anne-Margreet,
    We misten je al op zondag, maar hadden al een stil vermoeden waar het aan zou kunnen liggen. Mooi dat ze je rondduwen. Hopelijk is het UWC rolstoelvriendelijk genoeg, zodat je zoveel mogelijk overal bij kunt zijn. Op zich niet leuk, maar wel een maffe ervaring erbij.
    Geniet deze week ervan! Klinkt goed.
    Heel veel liefs van ons, en niet te vergeten van opa.

• 07 September 2009 - 17:16

Hettie & Frank:

Het zondagse eitje smaakte hetzelfde.
    Toch mistten we iets....
    Sterkte met je enkel.
    Er zijn niet zoveel tips: rust... de natuur heelt in zijn eigen tempo.

• 08 September 2009 - 08:51

Akkie Langerak:

Hoi Anne-Margreet,
    wat een vervelende gebeurtenis, maar gelukkig lijkt het erop dat je snel geneest en zeker met de hulp van de anderen, waardoor je goed je rust kunt nemen, zal het hopelijk weer gauw beteren.
    Sterkte deze week, ook voor je nieuwe 1e jaars!
    Groetjes akkie en fam.

• 08 September 2009 - 10:26

Oma:

Gister pas thuis gekomae maa,daarom een late reactie.Ondanks je enkel geniet je toch,daar zijn wij blij mee.Als je bewegen mag zonder te belasten goed oefenen in het water.Succes!Wij hebben prachtig weer gehad.Het was heerlijk.De foto"'s hebben we bekeken. Geweldig. Wij hebben geen idee hoe het daar allemaal is.Meisje dat alles maar verder goed gaat dat hopen wij.Veel liefs van ons Opa en OmaXXXXX 8 sept.

• 08 September 2009 - 14:53

Anita:

Hee Anne-Margreet.
    Wat ben jij een pechvogel : eerst je arm en nu dit weer.Ik hoorde van Bas dat je "vervanger"(de Italiaanse jongen, ik weet zijn naam niet meer), het ook goed deed op het vliegveld. Het was natuurlijk leuk geweest als jij er was, maar zorg maar eerst dat je voet goed geneest, je moet er nog je hele leven op lopen.
    Veel succes dit tweede jaar!
    Groetjes van Anita (moeder van Bas)

• 09 September 2009 - 01:41

Joyce Saman:

Hoi hoi,
    Hoop dat het met je enkel wat beter gaat en wens je een goede week toe.
    Groet Joyce Saman