Could I have this time forever?
Door: Anne-Margreet
Blijf op de hoogte en volg Anne-Margreet
24 Mei 2009 | Hong Kong, Hong Kong
Door persoonlijke omstandigheden zal deze weblog niet lang zijn.
De laatste week in LPC is voorbijgevlogen. Het was speciaal, maar voornamelijk intens en emotioneel. In de laatste week hebben we TOK-day gehad, over Religion en keken we de truman show, een COP-day waar onze school centraal stond en wat we volgend jaar willen doen. Daarnaast kreeg ik mijn examens terug. Deze week heb ik ook mijn Chinese visa geregeld, omdat ik naar China ga deze zomer. Ook zijn we druk bezig geweest met de first year show, helaas kon ik hier uiteindelijk niet aan mee doen. Gisteravond was er After-grad, het schoolfeest van het jaar.
De kamers zijn leeg, de muren zijn kaal, koffers zijn vol. Ineens pak je een jaar weer in een koffer, zoveel mooie herinneringen. Het maakt me verdrietig om vaarwel te zeggen tegen de second years, omdat ik ze niet snel zal zien.
Vandaag is de graduation ceremony en komt het afscheid dichtbij. Morgenochtend zal ik naar singapore vliegen om het UWC te bezoeken.
Met een lach en een traan,
Anne-Margreet
24 Mei 2009 - 05:21
Oma:
Lieve schat ,we wensen je een hele goede reis toe. Wij zijn blij als wij jouw weer in de onze armen kunnen sluiten.Geniet nog maar volop die laatste dagen!Tot Vrijdag!XXXXX Opa en Oma -
24 Mei 2009 - 05:40
Mama En Papa:
"Twee koffers vol" las je de afgelopen tijd, maar heeft ook een dubbele betekenis: letterlijk omdat je daarmee naar huis komt, en figuurlijk omdat in de ene koffer alle vrolijke en mooie en bijzondere dingen van het afgelopen jaar zitten en de andere de verdrietige... Gelukkig is de laatste koffer veel kleiner, maar hij is er wel...
We wensen je een hele goede reis en veel sterkte! En natuurlijk kijken we uit naar je terugkomst!
24 Mei 2009 - 07:13
Joyce Saman:
Hallo Anne-Margreet,
Een korte reactie: bij deze wensen we je een hele goede reis toe en een superzomer. Geniet ervan! Hartelijke groet Joyce Saman en familie -
24 Mei 2009 - 07:35
Hubert En Marijke:
De laatste loodjes wegen het zwaarst, probeer toch nog een beetje te genieten,en een goede reis naar Nederland en tot heel gauw,
XXX Hubert en Marijke -
24 Mei 2009 - 07:43
Hetie & Frank:
je kortste blog is (ook tussen de regels) wel een heftige!
Alle emoties: je hebt ze nodig. -
24 Mei 2009 - 12:02
Hanneke:
Ha lieve Anne-Margreet,
Tja, dit is even behoorlijk slikken. Afscheid nemen is niet jouw ding, had je al eerder geschreven. Ik vermoed dat dat ook bij jouw vrienden zo zal zijn als je zo intens met elkaar bent opgetrokken.
Maar aan de andere kant van de wereld staat er een vast clubje fans te trappelen van ongeduld om je weer te zien!
Heel veel sterkte met afscheid nemen, veel plezier in Singapore, een heel goede reis naar je andere thuis, in Nederland, en... bedankt voor je mooi geschreven weblogs in het afgelopen jaar!
Veel liefs, ook van opa.
Dikke knuffel, tot gauw,
Hanneke -
24 Mei 2009 - 12:23
Mirjam (moeder Nienk:
Ha Anne-Margreet,
Intense weken, die UWC-weken - de spanning van het onbekende in het begin - wat je zoal hebt beleefd en beschreven het afgelopen schooljaar - en nu de laatste week met afscheid van de mensen die je zo dierbaar zijn geworden. Je leeft! Volop! Hele goede reis en superzomer toegewenst; horen wij af en toe nog wat van je?
Groet, Mirjam -
24 Mei 2009 - 12:29
Frank:
Hoi Anne-Margreet,
dat zijn heftige laatste dagen die je beschrijft. Sterkte met de laatste loodjes en veel plezier in Singapore! Goede reis naar huis.
groetjes,
Frank -
24 Mei 2009 - 21:05
Iris:
Kijk er echt naar uit om jou een knuffel te geven :)! (L)!
Heel veel plezier nog, en veel sterkte met afscheid nemen! Iets wat hier ook steeds dichterbij komt, en voor sommige dingen al is gebeurd!
Kuskus, Love you!(L) -
26 Mei 2009 - 17:03
Nadine:
Onthoudt maar dat echte vriendschappen er nog steeds zijn ook al zit je kilometers van elkaar vandaan, komt dus goed met die 2nd years! Ben blij je snel weer te zien, dikke X -
26 Mei 2009 - 17:04
Nadine: